Onze Services

Een aangename temperatuur in uw huis is belangrijk voor uw woongenot. De binnentemperatuur speelt daarbij een grote rol. In de warme zomermaanden kan hitte vervelend zijn voor u of uw bedrijf. Daarnaast hebben sommige vertrekken tijdens warme dagen te kampen met hitte. Bijvoorbeeld omdat hun ligging op het zuiden is, of omdat ze gesitueerd zijn onder een plat dak. Steeds meer mensen laten daarom airconditioning installeren. Tegenwoordig heeft u de keuze uit diverse stijlvolle toestellen en airconditioningsystemen.
 Deze zorgen voor verkwikkende koelte.

Airconditioning regelt het complete binnenklimaat. Bovendien zorgt airconditioning voor een aangename temperatuur en houdt het de klamme luchtvochtigheid buiten. Met airconditioning kan tevens de luchtvochtigheid op peil gehouden worden.

Kortom: airconditioning draagt bij aan een comfortabele leefomgeving. Het is mogelijk met airconditioners die voorzien zijn van een warmtepomp om in de koudere seizoenen de ruimte zelfs te verwarmen. In een modern huishouden, waar ook wordt gestudeerd, gewerkt en geklust, is een airconditioner allang geen luxe meer. Als het buiten 23 graden of warmer is, dan zorgt een aangename binnentemperatuur ervoor dat u zich prettiger voelt en tot 35 procent beter presteert! Een airconditioning in de slaapkamer bevordert bovendien uw nachtrust.

Wij komen graag bij u langs om u vrijblijvend de mogelijkheden van airconditioning in uw huis of bedrijf te bespreken.

Denkt u er over om uw CV-ketel te vervangen, dan kunnen wij u hierin adviseren.
De CV-ketel gaat gemiddeld 12 tot 15 jaar mee. De moderne generatie CV-ketels zorgen voor een behoorlijke rendements-verbetering. Investeren hierin voorziet, naast comfortverbetering, in een besparing op uw energiekosten.
Ook het plaatsen van de CV-ketel doen wij zelf.

Het periodiek onderhouden van uw CV-ketel is van groot belang. U loopt hierdoor minder kans op de volgende risico’s: geen warm water, onnodig hoog gasverbruik en/of storingen. Wilt u de bovengenoemde risico’s zo veel mogelijk uitsluiten dan bent u bij ons aan het goede adres.

Bent u op zoek naar een ervaren loodgieter voor uw loodgieters werkzaamheden in Someren en omgeving?  Dan bent u bij KTS Loodgieterswerk aan het juiste adres. Wij verrichten alle werkzaamheden die horen bij een loodgieter.

KTS Loodgieterswerk is een loodgietersbedrijf dat bestaat vanaf 2005 en van begin af aan gevestigd is in Someren-Eind. Door voortdurend op de hoogte te zijn van diverse ontwikkelingen in de markt en in producten kunnen wij snel en efficient uw werkzaamheden uitvoeren.

Of het nu gaat om het aanleggen van gas, waterleidingen, badkamer, keuken of toilet. Wij zorgen ervoor dat het geregeld wordt.

Er komt veel bij kijken als u een pand wilt renoveren. Soms zijn er oude details waar u rekening mee dient te houden en soms komt u halverwege de renovatie onverwachte tegenslagen tegen. Natuurlijk maakt het verschil of u het hele huis gaat renoveren of slechts één vertrek, zoals de keuken, badkamer of wc. Wij kunnen voor u vele renovatiewerkzaamheden verrichten, zowel binnen als buiten.

Ook als u een aanbouw aan uw woning wilt renoveren weten wij precies waar we op moeten letten.Dit geldt ook voor andere renovatie werkzaamheden aan uw woning. Wij werken nauw samen met andere gespecialiseerde bedrijven zodat wij u een totaalplaatje kunnen aanbieden wat het renoveren betreft.
Voor meer informatie kunt u bij ons terecht.

Het aanleggen van een nieuw riool is een van de meest onderschatte werkzaamheden van een loodgieter. Veel mensen denken dat iedereen zomaar een buis kan leggen, maar niets is minder waar. Niet goed aanleggen van een riolering kan grote problemen veroorzaken zoals een verstopping. Je kan zo een verstopping verhelpen, maar zonder de oorzaak weg te halen is de kans groot dat binnen korte tijd het probleem weer terug zal keren.

Kortom: Als u opzoek bent naar iemand die uw riolering op een vakkundige manier voor uw aanlegt dan bent u bij ons aan het goede adres.
Ook voor reparatie en verstopping kunt u bij ons terecht.

Bij KTS Loodgieterswerk kan u van dienst zijn in het installeren en repareren van sanitair. Wij installeren sanitair voor zowel de zakelijke als de particuliere gebruiker. Van het installeren van een enkele kraan tot en met een complete badkamers in uw woning.

Wij werken nauw samen met een specialist in sanitair bij ons in de buurt. Daar kunt u sanitair bekijken en uitzoeken. Zij kunnen u ook helpen met een ontwerp te maken voor een nieuwe badkamer en/ of toilet. Wij zullen het, door u uitgezochte sanitair, vakkundig voor u installeren.
Wij kunnen ook aanpassingen aanbrengen in uw huidige sanitair: uw toilet of badkamer. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het aanbrengen van ergonomisch sanitair. Samen met deze specialisten in sanitair, kunnen wij u adviseren voor de juiste keuze.

Als allround loodgieter weten wij dat onze werkzaamheden niet stoppen na een goede installatie. Onderhoud is altijd nodig als het gaat om uw CV ketel, CV installatie, leidingen, wtw-installatie, afvoer of riolering. Daarom kunt u ons ook inschakelen voor het uitvoeren van onderhouds- of reparatiewerkzaamheden.

Een goed werkend, gereinigd en onderhouden ventilatiesysteem is noodzakelijk om vocht, schimmels en problemen met de luchtwegen tegen te gaan in uw woning of bedrijf. Bij KTS Loodgieterswerk kunt u terecht voor natuurlijke- en mechanische ventilatiesystemen en warmteterugwinningsystemen (WTW).

Natuurlijke ventilatie is niets anders dan ventilatie door middel van natuurlijke buitenlucht, vanuit bijvoorbeeld ramen en ventilatieroosters. Verse lucht is van belang voor uw gezondheid, zorg dan ook dat er voldoende buitenlucht naar binnen kan komen.

Mechanische ventilatie is een ventilatiesysteem waarbij er continu lucht wordt afgevoerd uit uw woning. Dit gebeurt met behulp van een ventilatie box die vanuit bijvoorbeeld uw toilet, badkamer en keuken lucht wegzuigt. De hoeveelheid lucht die afgevoerd wordt, regelt u via een speciale schakelaar. Door middel van afzuigventielen wordt de lucht afgezogen en verdwijnt zo in het plafond. Verse buitenlucht wordt aangevoerd in uw woning met behulp van ventilatieroosters of klepramen.

Wij overleggen graag met u welk systeem aan uw wensen en woonruimte of bedrijf voldoet.

KTS Loodgieterswerk verzorgt alles op het gebied van centrale verwarming. In een behaaglijk huis is het goed wonen en in een aangenaam werkklimaat is het plezierig werken. Alles dat betrekking heeft op de centrale verwarming is mogelijk: van de levering en installatie van een cv-ketel, boiler, thermostaatkraan, radiatoren, tot en met lage temperatuur verwarming, temperatuurregeling, vloerverwarming en convectoren.
Voor elk situatie een passende oplossing.

Van zink kunnen wij alles voor u maken. In elke maat en elke vorm die u wenst. Denk daarbij aan:
▪ Alle soorten dakgoten (zink, koper, pvc & polyester) voor het dak
▪ Regenpijpen en ontluchtingspijpen
▪ Afdekkappen en daklijsten
▪ Complete daken
▪ Gevelbekleding